Bună!
Nu,nu-i adevărat.
Nici nu-ţi întârzie, dar nici nu-ţi durează mai puţine zile!
În legătură cu ciocolata că ar produce coşuri nu există nici o dovadă ştiinţifică că ar putea să producă, dar asta nu înseamnă că poţi să mănânci câtă ciocolată vrei!
Ca să ai o piele frumoasă trebuie să ai o dietă sănătoasă şi echilibrată.
Puţină ciocolată, nu strică din când în când!
Te pup!
Nu este adevarat nici ca iti intarzie si nici ca dureaza mai putin, de cosuri nu stiu ce sa zic, depinde de organismul fiecaruia, eu consum multa ciocolata si nu am nici un cos
Niciuna nici alta nu-i adevarata. numa' nu manca mult ca ingrasa, sau dai in diabet zaharat. sau le faci pe ambele
Diabetul NU se face de la mancatul de dulciuri. Nu exista legatura intre consumul exagerat de dulciuri si aparitia diabetului. Diabetul apare datorita lipsei de miscare, a stresului, a varstei si are componenta genetica. Persoanele care sufera de diabet nu au voie sa consume dulciuri pentru ca acestea cresc nivelul glucozei in sange, glucoza pe care pancreasul(pentru ca pancreasul e bolnav in cazul diabetului) nu o poate procesa corespunzator.
Dumnezeule! il faci si de la dulciuri. buh, nu mai dati raspunsuri din ce va aduci aminte! mintii pruncii! frumos iti sta?
hai si citeste si maine vreau cafea! latte machiato, te rog!
http://www.ziare.com/......ni-1140209
Nu cred.
Nu vad legatura pe care ar putea sa o aiba ciocolata cu menstruatia.
Nu.
Nu.
Si iar nu
Ciocolata doar ingrasa si ridica dispozitia! Atit!
bafta:*
Eu stiam ca daca mananci ciocolata in cantitati mari, da, poate produce cosuri. Acum na. Succes!
Daca ai pofta mare de ciocolata e un semn ca menstruatia e pe aproape. Nu are legatura cu cosurile, ea doar declanseaza serotonina din sange(hormonul fericirii) sau te doare capul de la ea.
Yolly întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: