| firedeaths a întrebat:

Buna este bine daca fac o dieta ceva in genul acesta :
1) De dimineata 2 oua o felie de branza su ceva luguma gogosar spre exemplu sau castraveti
2) Dupa masa supa fara paine
3) Seara mancare gatita orice ciorba
Si fructe multe iar cand vreau o gustare dulce am cumparat seminte alune le amestec cu miere si le mananc de dimineata sau cand mie foame rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dianacool a răspuns:

Buna! Sincera sa fiu si eu am incercat sa tin o dieta.Dar nu ma pot abtine de la mancare.Solutia este urmatoarea:Renunta la paine.Mananca mancare cu putina grasime cu putina sare.Supe si orice iti placea inainte.Renunta la dieta aceasta! Fai sport exercitii etc.Nu stiu daca este recomandata.Cel mai bine ar fi sa consulti un doctor nutritionist.Asa am facut si eu si el iti va spune ce ai voie si ce nu sa mananci. Fundita?

| firedeaths explică (pentru dianacool):

De unde as putea gasi eu un doctor nutritionist?

| Laya a răspuns:

Nu este deloc bine. In primul rand semintele ingrasa. In al 2-lea rand, cand tii o dieta nu ai voie sa mananci dupa ora 6 seara. Dimineata trebuie sa mananci "bine" si trebuie sa fie si cea mai consistenta masa. La amiaza mananci mancare gatita si seara iaurt degresat si fructe.

Dar, te-as sfatuii sa mananci cam orice in afara de prajeli, paine alba, produse se patiserie, dulciuri si sa nu bei sucuri cu acid.
Incearca sa mananci fructe proaspete si sa faci miscare 30 minute in fiecare zi, o sa vezi ca ajuta! :*
Bafta! :*

| walk94 a răspuns:

Si fa si putin sport, sa ti se formeze corpul

| firedeaths explică (pentru walk94):

Fac sala la greu cu program spre ex luni piept si abdomen etc