anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Este bine sa iau Ibufen 200 mg cand ma doare burta * (cand am ciclu menstrual )?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Robertamirela23 a răspuns:

Da nu este prea bine dar daca ai dureri foarte mari poti sa iei NoSpa 40 mg acest medicament este tocmai pentru durerile de genu.

| Crissxxx a răspuns:

Da,e bunwinking

| Lollipop023 a răspuns:

Buna happy! Am avut si eu aceeasi problema ca a ta.M-am dus la farmacie si mi-a dar Ibuprofen 200 mg.Intr-o jumatate de ora mi-a trecut durerea de burta si apropo este foarte ieftin, eu am dat 3 lei pe el cu doua tablete. Sper sa te ajute si pe tinehappy

| squar a răspuns:

Nu este bine sa iei medicamente deloc, pentru ca acestea intr-adevar, opresc putin durerile, dar organismul trebuie sa elimine sangele cu toxine, iar tu nu faci decat sa impiedici acest proces.
Riscul este ca se pot forma cheaguri de sange in organism, iar mai apoi pot aparea complicatii sau diverse boli pe care nu le aveai.
Lasa natura sa-si urmeze cursul, nu intoxica organismul cu medicamente.

bafta.