| MadalinaMada1993 a întrebat:

Bună! Este cineva care a avut/are probleme cu căderea/ruperea părului și ruperea unghiilor? Am fost la dermatolog și mi-a recomandat colagenul. A fost benefic cuiva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| YTBDrawingBase a răspuns:

Krill oil - google. Incearca-l.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-a facut teste hormonale, medicul?
Care este cauza caderii parului si ruperea unghiilor in cazul tau? Ce diagnostic ti-a pus?
Eu am avut si inca am probleme cu amandoua si nu le-am rezolvat nici pana azi, dar problema a fost cauzata de hormoni si o boala grava (scriu in privat daca vrei sa afli), pe care am descoperit-o dupa multi ani de cadere a parului, iar unghiile care erau f subtiti, se decojeau, se agatau in orice si se rupeau imediat.

| doctorandus a răspuns:

Nu stiu. In principiu corpul tau ar trebui sa secrete suficient colagen. Ar trebui sa-ti faci analizele special pentru a afla de ce nu face asta.

Răspuns utilizator avertizat