Ori esti in depresie sau in stres mare ori sunt ceva probleme medicale.
Sa verifici in camera / locuinta daca nu ai igrasie (mucegai pe pereti, dupa dulapuri etc).
Ești doar obosită. O cură de magneziu ar fi bună pentru tine. Îți recomand Magne B6, găsești la farmacie.
Normal nu este, insemanand ca acea persoana este bolnava, are un virus sau o boala si organsimul se reface prin somn, sau boleste ori este in depresie severa.
Recomand investigatii medicale!
Esti foarte obosita. Plus frigurile de acum... Nu esti racita?
Organismul are nevoie de odihna. De aia ai dormit. Poate daca iesi putin pe afara la aer curat iti vei reveni.
Mergi la medicul de familie sa-ti prescrie vitamine si mai ales minerale.
Imi amintesc ca si eu cu ani in urma cand eram eleva, am avut o perioada de 2 saptamani in care pur si simplu nu ma mai prindeai treaza decat cand mergeam la scoala. In rest dormeam incontinuu la fel ca tine. Apoi dupa 2 saptamani am zis gata si de atunci nu am mai avut situatia asta. In schimb acele 2 saptamani mi-au prins bine si pe perioada in care am dormit atat de mult, am avut o concentrare si o memorie foarte buna la scoala.
Dar cum ma puneam in pat, cum adormeam instant, parca aveam un pat magic care ma adormea instantaneu.