Bună din nou.
Corpul produce histamină, care duce la alergie, dacă administrezi antihistaminic, alergia cedează.
Mergi la farmacie și cere un antihistaminic, toate au aceeași substanță activă.
Sănătate.
Cu plăcere!
Pa, pa.
Bună.
Nu este iritație, ci alergie.
Mergi la farmacie și cere un antihistaminic (Claritine), 1 tabletă pe zi timp de 3 zile.
Pa, pa.
Multumesc si tie :* dar eu sunt alergica la o gama larga de medicamente si ma tem sa iau asa.dar probabil ca voi incerca:*
Bună din nou.
Corpul produce histamină, care duce la alergie, dacă administrezi antihistaminic, alergia cedează.
Mergi la farmacie și cere un antihistaminic, toate au aceeași substanță activă.
Sănătate.
Cu plăcere!
Pa, pa.
Da, e posibil.
Foloseşte provizoriu crema de gălbenele sau propolis. DAR recomandat e să mergi la un dermatolog
Da,este posibil, esti alergica la ceva anume, asa imi apare si mie cand mananc capsuni.
Succes! :*
Cel mai probabil este vorba de o alergie. Cumpara de la farmacie Claritine, iar daca nu dispar va trebui sa mergi la dermatologie!
Sanatate!
E posibil sa fie iritatie. in general pestele poate provoca iritatii. cel mai bine ar fi sa mergi la doctorul dermatolog. asa vei afla daca e de la hamsii sau e ceva ce trebuie tratat.
Poate nu de la hamsii. poate e sosul ala cu usturoi. posibil sa fi fost expirat, ca astia nu vand ceva bun..mersi:*
Am avut si eu si m-am dus la dermatolog dar iti trec sunt un gen de cosuri dar nu le poti sparge foloseste o crema hidratanta sau un sapun de fata special pentru piele sensibila si nu folosi ceva care sa iti usuce pielea!
robert951 întreabă:
User252426 întreabă: