E amuzant ca tu mi-ai comentat foarte agresiv la intrebarea mea despre cei care pica bac-ul, daca sunt retardati, si acum pui intrebari de genul "facultate sau postliceala sau serviciu".
Serios? Chiar pui o intrebare de genul dupa ce mi-ai comentat, mare si tare pe pozitie?
Deci: CLAR facultate, altfel ramai o pro***. Facultate si apoi un job BUN, si la noi in tara sunt job-uri (in IT spre exemplu) unde se castiga mii de euro pe luna in mana (+ actiuni si alte beneficii). Sa nu mai zic de medicina, unde doctorii baga plicuri de bani in halate, pe langa salarii uriase... sa nu mai zic de drept, avocat, procuror, etc.
Deci: CLAR facultate. Restul sunt doar o iluzie cretina.
Cred ca esti prea dependenta de ceilalti, nu conteaza ca e un baiat, parintii sau cea mai buna prietena.Nu trebuie sa ii lasi pe ceilalti sa te influenteze cand vine vorba de astfel de decizii importante.Tu stii cel mai bine ce e de facut.
Cred ca da. SI vice-versa
Indiferent ca esti la facultate, postliceala, Job, TOT ai timp liber din belsug.
Ce ar fi sa vorbesti cu el, asa Simplu?
Timp liber din belsug la job?!
8 ore la birou trec precum anii.
8 ore dupa ce iesi de la birou trec precum 8 minute...
Cariera ar trebui sa fie inaintea barbatului asta ca sa ai ceva pe care sa te poti baza in timp.
Poate sa te "inebuneasca" doar daca vrei tu asta, ai control total asupra gandurilor tale.
Problema poate fi rezolvata cu o singura intrebare : ce vrei tu cu adevarat?, doar tu stii raspunsul, nimeni nu are solutia in afara de tine.
Daca tu mergi la facultate pentru a putea vorbi mai mult cu el si te paraseste ce se intampla? Facultatea isi pierde rostul de a iti oferi mai mult timp? Are un scop mersul la facultate in afara de el?, inseamna ca doar pierzi ani din viata stand degeaba pentru un baiat.
Mergi la serviciu ca sa nu te mai gandesti la el? sau ca sa nu mori de foame? Are un scop anume?
Inteleg ca femeile au emotii mixate si sunt indecise, apoi le amana pana cand o sa trebuiasca sa faca o decizie neaparat, ceea ce cauzeaza mult discomfort psihic.Este un tipar des intalnit in randul femeilor asa ca mai bine nu te lasa influentata de nimeni, e viata ta nu a altcuiva.
dobrin1019 întreabă: