Posibil sa ai sau nu. Posibil ca aceste asa zise atacuri de panica la tine sa fie chiar de la epilepsie. Nu se manifesta asa nici atacurile de panica si nici depresia.
Faptul ca ai cazul deja pe jos cam asta indica (epilepsia) si mi-ar parea rau pentru tine pentru ca este o boala destul de grea dar acum cu pastilele corecte se dimineaza mult starile convulsiv epileptice pana aproape sa numai apara deloc.
NU putem sti noi daca ai sau nu ca nu suntem nici medici si nici de am fi nu te putem consulta de aici.
Cel mai bine este sa mergi doar la medic de specialitate (atentie psihologul nu intra in aceasta categorie!) si anume mergi la medic neurolog! cauta-l pe cel mai bun din judetul tau si pune-te pe picioare.
S-ar putea sa fie cu totul altceva de la ce nici nu te astepti dar un lucru iti spun atacurile de panica dau senzatia ca inima ti-o ia razana dar nu stiu sa duca la lesin...
Sper sa te ajute sfatul meu!
De cat sa intrebi pe ned mergi omule la un doctor, sa nu iti fie frica sau jena du-te sa te vada cineva calificat nu persoane online
dobrin1019 întreabă: