| Marrianna a întrebat:

Este posibil sa fii racit jos sau este altceva mai grav, din moment ce am usturimi ingrozitiare cand vreau sa urinez si de asemenea, urinez cu sange!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Posibil să fie vorba de o infecţie urinară/cistită...

TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru Trimitere la analize/investigaţii suplimentare ( sumarul de urină/urocultura, PREFERABIL cu antibiogramă )!

Abia după ce ai CONFIRMAREA diagnosticului şi după ce se vede la antibiogramă ce antibiotic este mai eficient în cazul acestei infecţii, vei primi tratamentul ADECVAT!

Dacă foloseşti diverse produse ( fără prescripţie medicală şi ) FĂRĂ a şti dacă sunt eficiente sau nu ( în cazul afecţiunii tale ), te vei alege cu o AGRAVARE a acestei infecţii şi afectarea tractului urinar superior!

Toate cele bune şi multă sănătate.

4 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

Probabil ai o infectie a tractului urinar. iti recomand sa te duci cat mai repede la un ginecolog sa-ti prescrie tratament.

| Iris1997 a răspuns:

Nu prea ma pricep la chestii de astea dar e posibil sa ai o infectie, du-te la un ginecolog cat mai repede.

Răspuns utilizator avertizat
| giony54 a răspuns:

Eu cred ca este mai repede o infectie urinara, sa faci spalaturi cu ceai de galbenele si bicarbonat de sodiu.