anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna este posibil sa slabesti 6kg in 3 luni chiar daca nu faci miscare eu am avut 74kg si acum am 68kg 1. 68cm nu fac dieta si mananc cartofi prajiti in fiecare zi si beau 1l apa pe zi nu am fost nici odata la doctor sunt perfect sanatos doar ca slabesc prea repede...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de organism si de mediu. Greutatea ta de acum este aproape perfecta. Exista asemenea fluctuatii, sunt normale (+/- 10% din greutate).
De regula, oamenii slabesc un pic vara (din cauza miscarii mai multe) si isi aduna rezerve pe timp de iarna, ceea ce este absolut normal.
Doar atunci trebuie sa te ingrijorezi, daca slabesti in continuu, cu toate ca mananci cantitati normale si faci miscare la fel de multa ca inainte.
In acest caz, daca mai slabesti 4-5 kg, atunci iti poti face griji si sa mergi la un consult medical.