| Iuliana_Burcea_1999 a întrebat:

Este prima data când scriu aici. Aș vrea să știu de ce sunt umflată jos la burtă? Ciclul menstrual l-am avut pe 22septembrie iar pe 14octombrie am avut contact protejat. Ce se întâmplă? De ce sunt umflată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dragonul47 a răspuns:

Bună. Sunt multe probabilitățile. Poți fi umflata dacă esti racita. Sau poți avea o infecție. Dar cel mai probabil din cauză că urmează ciclu. Mai este o ipoteză. Depinde cum ai facut-o. Adica dacă nu ai experiența si este cam in 3 tura sau prima cand o face si faci repede e normal sa nu fie obisnuit si să te iriti. De exemplu sora mea a pățit asa la a doua oară, erau pe grabă si au facut-o sper repede dupa a inceput sa o doara cumplit intre picioare si isa umflat si puțin. Dar nu te gândi la sarcină că nu are cum sa se umfle asa repede, mai ales ca ai făcut si protejat.

| Iuliana_Burcea_1999 explică (pentru Dragonul47):

Da. așa este. Suntem la a doua oară. Prima dată am făcut-o pe 1 Septembrie. Țin să menţionez că am făcut test de sarcină la 4 săptămâni și a ieșit negativ. A doua oară am facut-o repede

1 răspuns: