| Raisa a întrebat:

Buna este urgent!
Am racit ma refer imi trebuie sa urinez din 2 in 2 minute si nu ies numai picaturi stiti la ce ma referstraight face
ceva metode naturiste si rapide? va rog
multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Raceala asta pe care o ai se numeste cistita, niste metode naturiste:sa bei cat mai multe ceaiuri de musetel si seara cand te duci la somn pune-ti intre picioare o sticla cu apa fierbinte, sunt sigura ca-ti va trece.Bafta si sanatate!

8 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Bai fierbinti la picioare cat suporti tu de calde facute intr-o galetusa de 5 sau 10 l, sosete de lana si sticla cu apa fierbinte pe burta in dreptul vezicii urinare ca sigur ai racit; sa nu stai niciodata pe trepte de scari sau pe parapete de beton, ca sa stai de vorba sau sa-ti odihnesti asa, picioarele obosite. Cel mai bine este sa faci o baie in cada la sezut in apa cat suporti de calda si sa stai cam 1/2 ora ca sa iti incalzesti bazinul ca ai racit tare; poti lua si albastru de metil pentru dezinfectarea cailor urinare de 3 ori /zi, cate 10 picaturi, pentru ca te ajuta sau picaturi de propolis de la farmacie si multa caldura; stai numai cu sosete in picioare si acoperita pe mijloc cu o vesta de lana ( chiar de e a bunicii tale ); pentru moment iti va folosi. Dar asta nu te scuteste de a face o vizita si unui medic ginecolog sau urolog, caci cu asta nu e de glumit. Sanatate maxima si neaparat la medic sa faci analize ca sa nu se complice situatia, dar sa nu uiti cu bilet de trimitere ca nu platesti sau cu plata la orice policlinica. Numai bine, Lucien.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Un tratament eficient care da rezultate sigure sunt casetele cu albastru de metil luate cu ceai de patrunjel.

| biancag a răspuns:

Buna

Poti gasi mai multe detalii legate atat de cistita precum si infectiile urinare insotite de un foarte bun si eficient tratament la adresa http://www.tratamente-boli.com/......ietre.html

Sanatate multa!

| poechce a răspuns:

Băi, poate mă vei înjura dar, eu nu am înţeles nimic din această problemă.
straight face

| viotm a răspuns:

Cel mai eficient faci bai fierbinti, si stai cu picioarele in apa fierbinte eu asa fac cand patesc ca u mi s-a intamplat si mie

| Andromedda a răspuns:

Stai la caldura si bea muuulte lichide.
Fa-te bine.happy

| Raisa explică:

@ursulika multumesc ft. mult, m-ai ajutat enorm.

pupici :*:*

| EllyElutza a răspuns:

Pey cel mai recomandat la o raceala de genu este sa bei foarte multe lichide... sh bai fierbinti.Stiu cum e ca si eu am trecut prin ceva de genu...raceala la rinichi.