Bună.
Vitamina K se administrează numai la indicația strictă a medicului curant.
Mergi la un medic ginecolog și îi explici ce se întâmplă cu tine.
Oprirea bruscă a menstrei că așa vrei tu, este dăunătoare organismului. Acest sânge trebuie eliminat, nu să reintre în marea circulație sangvină.
Se poate discuta de o hemoragie în cazul tău dacă se pierde mai mult de 80-100 ml la o menstră.
Vitamina K se administrează în șoc hemoragic, accidentaților rutieri care prezintă pierderi masive de sânge, intervenții chirurgicale, nașterii, etc.
Nu te juca cu această vitamină și lasă organismul să-și facă treaba de a elimina acest sânge în timpii lui, iar tu să fii atentă să te schimbi mereu să nu te murdărești.
Pa, pa.
Nu e bine, nu te va afecta mai tarziu, ci te poate afecta acum. Si, minimul de absorbante este 6 pe zi, tinand cont ca se schimba la maxim 4 ore. Deci tu schimbi sub minim, asa incat cred ca nu ai o hemoragie prea mare. Nu mai lua vitamina K, nu e fiziologic, mai bine fa sport si mananca multe fructe si legume proaspete.
Auzi, eu cred ca mai bine te duci la un medic, nu te lua dupa spusele tuturor.
Salut, nu e recomandat sa iei vitamina K fara recomandarea medicului pentru ca acesta vitamina contribuie la coagularea sangelui, si nu la reducerea volumului de sange eliminat in timpul menstruatiei. S-ar putea sa iti provoace cheaguri de sange prin vasele de sange, cere pot avea urmari grave:accidente cerebrale, infart miocardic,. Vitamina K se ia numai la recomandarea medicului si dupa ce de fac un set de anilize necesare determinarii timpului de coagulare a sangelui.Incearca tinctura de cretisoara dar cel mai bine e sa te duci la medic ginecolog pentru a determina cauza cauza care provoaca aceste disfunctii. Poate ca la tine asta e normal msi doar tie ti se pare ca menstruatie dureaza prea mult si elimini prea mult sange. Multa sanatate. Pa
Vezi ca iti distruge globulele rosii si o sa te alegi cu o anemie de toata frumusetea. Eu am ciclu 10-11 zile si curege ca pe Somes. Este cand imi ajunge in papuci. Ce sa facem daca asa suntem. Du-te la un ginecolog sa iti dea anticonceptionale, dar du-te nu lua ce ia vecina sau prietena.Succes