| denisa179 a întrebat:

eu am 10 ani si port ochelari. Stiu ca e o intrebare destul de nasoala dar nu stiu de ce sunt asa de obsedata ca sa am ochii albastri, pentru. ca eu am ochii caprui. Stiti voi de unde si daca este ca de bani nu e problema daca sunt ochelari care prin lentila se vede culoarea ochilui albastru sau daca nu, ma multumesc si cu verde? Dau frunda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dante30 a răspuns:

Buna denisa, nu vreau sa fiu eu 'parintele " in situatia asta dar hai sa te intreb ceva, Daca vezi un mar frumos la suprafata dar pe interior e putred ti-ar placea acel mar? sau mai degraba un mar un pic lovit dar gustos si sanatos?
Iubestete pe tine insuti pentru persoana care esti asa cum arati si asa cum te-a dat Dumnezeu si parintii tai, cand cineva se va uita la tine nu se va uita la ochii tai neaparat se va uita la tine per total, iar faza cu banii scuze draga mea ca iti spun dar banii ar fi o problema, Nu tu ii muncesti si nu tu te intretii ci parintii tai, asa ca mai gandeste-te daca se merita sa investesti in ceva doar de dragul de a arata "bine".

3 răspunsuri:
| Adryan69Vamp1re a răspuns:

Eu nu cred ca ar exista asa ceva dar stiu ca exista lentile de contact care iti schimba culoarea. Si eu am ochii tot caprui si consider ca sunt foarte frumosi. Doar stii vorba aia "Ochii caprui fura inima oricui" Parerea mea este sa iti lasi ochii asa cum ti i-a dat Dumnezeu.

| denisa179 explică:

Stiti ceva. de fapt aveti dreptate, nu stiu ce mi-a trecut prin minte, daca am ochii capriu asta e, sunt frumosi si ochii capsriu, multumesc! Si tu Dante 30 stiu ca exista lentile care iti face culoarea ochiului alta culoare dar nu vreau pentru. ca costa cel putin 500 lei, iti dai seama ca si doare ca iti atinge ochiul si sora mea a zis ca lentilele pot afecta nu stiu ce la ochi deci.

| denisa179 explică:

Multumesc pentru raspunsuri!