Eu am aceiasi varsta ca si tine, numai ca am 50 de kg si 1.60 si vreau sa iti zic ca mi se mai intampla si mie sa ma umflu asa.Cand nu prea mananc mult cateva zile sau o singura zi, ma trezesc cu un abdomen plat.(eu de obicei mananc foarte mult dar nu ma ingras).Eu cred ca se intampla sa ma umflu din cauza ca nu prea mai fac sport in ultima vreme, eu obisnuiam sa merg la handbal si sa fac abdomene...probabil ca depinde si de oraganism.Nu prea stiu ce sfat sa iti dau, cred ca ar trebui sa mananci regulat, adica micul dejun sa fie destul de bogat, pranzul sa fie mai micut asa, adica o supa sau ciorbita iar cina sa fie pana in ora 18.00 si sa nu contina mancaruri grele, bea apa dupa 30 de minute dupa ce ai terminat de mancat si in general incearca sa bei multa apa.A, si fa multe abdomene ca sa iti faci abdomenul cat mai plat Sper ca ti-am fost de ajutor
Poate la kilograme te referi pentru ca esti mica de inaltime, media este de 1, 70, totusi, nu ti-ar strica juma de ora de jogging in fiecare seara
Ca sa scapi de balonare, nu sari peste mese. Adica mananca de 3 ori pe zi si nu sari, in niciun caz, peste micul dejun. La nevoie, cand apare balonarea, ia un carbune medicinal.
Si incearca sa mananci cat mai natural, fara rontaiele la punga din oras. Fa-ti obiceiul sa consumi kefir si iaurt, dar cauta un iaurt pe care sa nu scrie ca e facut cu lapte praf. Si ia niste probiotice pentru refacerea florei intestinale, conform prospectului (Bio-Sun, sau Biotics, sau alt produs similar de la farmacie).
Poti sa iti faci un program de exercitii, mancare sanatoasa, scoti painea din program, etc. Eu am 17 ani, 1.75 si 50 de kg, sunt putin anemica, dar tot continui cu exercitiile si cu mancarea sanatoasa, ca sa ma simt bine in pielea mea