E o dereglare, nu ii stie nimeni cauza, numai medicul. Daca ai si dureri, ar trebui sa te duci la ginecolog. Fiind virgina, nu te va consulta ca pe femei, mai degraba iti va face o ecografie s, eventual, niste analize. Mai asteapta 2-3 zile si daca tot nu iti vine menstruatia, nu ai de ales.
Daca nu ai de ce sa iti faci griji ( zici ca nu ai inceput inca viata sexuala ), sigur este vb. de o dereglare de ciclu si cel mai bine ar fi sa mergi la doctor in cateva zile - singurul in masura sa iti dea sfaturile necesare. Sper sa rezolvi cat mai curand aceasta delicata problema, si sa scapi de acest stres ...Multa sanatate, Lucien.
Inca nu e cazul sa iti faci probleme, daca nu ti-ai inceput viata sexuala poate fi o dereglare (de aici durerile de spate si de burta). Mai asteapta cateva zile daca nu apar "musafirii", trebuie sa mergi cu mama ta la un ginecolog.
Mergi la medic pentru investigatii. E posibil sa fie o dereglare hormonala.
Iti spun sa nu-ti faci griji.Am 13 ani si mie imi intarzie cate 2 saptamani.Am fost la medic si a spus ca la varsta noastra dereglarile hormonale sunt normale.Deci no problem s-ar putea intr-o luna nici sa nu-ti vina.