| anonimgirl98 a întrebat:

Eu am aparat dentar de aproape 5 luni.Acum sunt in strainatate si am uitat periuta intradentara acasa, deci m-am spalat doar cu periuta normala de 2 luni.Aici nu gasesc nicaieri o periuta intradentara.Problema este ca intr-o zi, uitandu-ma mai atent la dintii mei, am observat la cei din spate(partea de sus) in jurul bracketului un fel de pata parca ar fi lipici. Oare ii cum o lipit ortodontul sau ce este? Mi-e teama sa nu fie carie.Cei care ati avut aparat, vi s-a intamplat si voua? Povestiti-mi mai multe.Multumesc si vreau raspuns urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NoHope10 a răspuns:

Eu nu am folosit deloc periuta aia speciala big grin. Nu mi s-a recomandat. "stelutele" sunt lipite cu un lipici asa ca cel mai probabil asta vezi tu acolo.Eu nu am facut nicio carie si am purtat aparatul 2 ani.Asa ca stai calma.Nu se va intampla nimic rau tongue

| utugardplusnirolf a răspuns (pentru NoHope10):

La ce medic ortodont ati fost?

| anonimgirl98 explică (pentru utugardplusnirolf):

De ce?