anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am dioptria -8 la un ochi, -7 la altul. Lentilele ar ajunge cam 400 de lei. Eu as vrea sa imi schimb si rama. Din cate stiu, ramele calumea costa de la 200 de lei in sus (in special acelea de hipster de care vreau eu). Am vazut si prin magazine rame chiar frumoase de la ochelari de soare, dar am auzit ca nu sunt prea rezistente. Ideea e ca nu as vrea sa depasesc suma de 500 de lei, deci ce ma sfatuiti sa fac? Sa iau niste rame de la magazin si sa le pun lentilele care-mi trebuie, sau sa strang bani pentru rame calumea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CriisxDD a răspuns:

Eu la ochelari am -6 cu -7 iar pe lentile nu am dat mai mult de 3 milioane, dupa parerea mea ar trebui sa te interesezi si in alte locuri, pentru ca mie personal mi se pare cam mult 400 de lei. Succes!