| Mirelaalfiri a întrebat:

Bună eu am fost diagnosticata cu tb si m-am vindecat am urmat tratament în spatl 3 luni apoi acasă 3luni si cand am fost la doctor la ultimul control mi s-a spus că m-am vindecat.dar acum mai tusesc din când în când si ma simt cam obosită asi dormi mai toată ziua iar când fac un pic de efort sau alerg obosesc cam tare si repede. uneori m mai Doare si in spate.si ma cam sperie lucu așa sa meg din nou la doctor îmi este frică că poate a redicivat bola.asi dori daca poate sa imi rasunda si mie cineva urgent.mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

De recidivat mai mult ca sigur ca nu a recidivat, insa e posibil sa fi ramas cu sechele tbc daca ai ajuns la doctor cu mult timp dupa ce a debutat boala. Poti sa mergi la pneumoftiziologie sa-ti mai faca o raza la plamani daca nu ti-a facut dupa incheierea tratamentului si sa le spui de simptomele pe care le ai.

1 răspuns:
| Mirelaalfiri explică:

Am făcut raza când am terminat tratamentul si mi-a zis că m-am vindecat dar m-am speriat ca am văzut că tusesc si ma simt cam obosită la mine nu a fost numai tb am avut gaverna si îmi era frică să deschis este posibil o dată ce s-a vindecat si sa închis să se deschida