| cucalic a întrebat:

eu am o fetita de 1 an si 4 luni.as vrea sa ii dau polen cu miere, dar am citit pe internet ca polenul nu se administreaza la copii cu varste sub 3ani, iar alt sait recomanda sa dam polen copiilor. ce sa fac? pot sa dai polen copiilor sub varsta de 3 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Polenul este extrem de alergen iar sistemul imunitar al unui copil sub 3 ani este deficitar. Nu se recomanda administrarea polenului la copii asa mici. Daca vrei sa-i mai cresti imunitatea, da-i tinctura de Echinaceea, se gaseste la Plafar si in farmacii sub denumirea de Imunorezistan si este un produs natural, fara contraindicatii.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti sa ii dai polen unui copil cu varsta sub 3 ani. Risti sa faca reactii alegice grave sau intoleranta digestiva de care sa nu mai scape toata viata.

| CarmenR a răspuns:

Din cate stiu polenul nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Pe de alta parte pentru siguranta dumneavoastra si a copilului dumneavoastra ar trebui sa consultati medicul. Cand mai aveti intrebari de mamica consultati si site-ul www.qbebe.ro. Multa sanatate dumneavoastra si copilului dumneavoastra!

| swet girl 22 a răspuns:

Este adevar ceea ceai citit pe net.nu este recomandat polenul copiilor sub 3 ani

| oanyyy a răspuns:

Buna ziua! Daca nu sunteti sigura, sunati medicul de familie. el trebuie sa stie ce sa zica! Imi dati va rog fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur dar antreaba doctorul de familie