| RandomQuestionsAndAnswers a întrebat:

eu am o problema: In ultima vreme am primit teme cu tona la scoala, deoarece simularile se apropie, in ultimul timp m-am culcat pe la 12-1 si chiar 3 noaptea. Problema mea este ca am facut o criza de nervi saptamana trecuta de oboseala. Ce as putea face? Teme mai putine nu cred ca as putea sa am, voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine! Iti distrugi sanatatea! Daca nu vrei neaparat sa iei bursa, invata mai putin si ai grija ca notele sa fie peste 6! Am trecut si eu prin aceste momente si am mai renuntat la invatat! Adica am lucrat mai putin! Si eu am facut o criza de nervi cu matematica-! Ai grija de tine si nu te mai culca dupa ora 11. E risc pentru sanatate! C am atat! Sper ca te am ajutat! Fundita?

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Iti organizezi mai bine ziua, esti mai eficient, aplici regula lui Pareto:
http://www.wall-street.ro/......cient.html

| RandomQuestionsAndAnswers explică (pentru anonim_4396):

Ok, mersi de ajutor.