| antoniaidk a întrebat:

Buna! Eu am sânii foarte mari și mereu port bustiera ca sa-i aplatizeze și sa para puțin mai mici. Fiecare cu gusturile lui. Ideea e ca de ceva timp transpir sub sâni și presupun eu ca bustiera îmi irita pielea de sub sâni și mi se fac ca niște puncte roșii, de diferite forme, nu sunt in relief, nu ma doare dar arată urat și nu stiu care este problema. Nu mi pare ceva foarte grav încât sa merg la doctor, nu ma incurca decât estetic.
Bustierele pe care le port sunt intr-adevăr din materiale sintetice dar pot de câțiva ani buni și n-am pățit niciodată așa ceva.Nu exista varianta sa fie vechi sau murdare pentru ca mereu sunt curate și îmi cumpar altele noi ca sa nu se strângă bacterii acolo unde e elasticul.Voi ce părere aveți? A pățit cineva așa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E din cauza transpiratiei, fiindca intre sani si corp nu circula aer, iar efectul este iritarea.
In timp, aceasta iritare (lipsa de aerisire) poate produce rani serioase, care se vindeca greu, uneori pot conduce si la complicatii.
Solutia este sa folosesti un distantier /absorbant pentru transpiratie. Poti folosi tifon infasurat, eventual cu vata ininterior, dar care trebuie schimbat daca se umezeste!

| mihai69 a răspuns:

Poți să fi dezvoltat o alergie; ar fi bine să mergi la un alergolog.
Pudra de talc ajută (din aia care se dă pe poponeață la bebei când se opăresc). La fel unguentul cu gălbenele.

| Yuoia a răspuns:

Punctele ale rosii arata ca esti iritata. De la transpiratie, combinata cu elasticul bustierei. Se va agrava daca nu mergi la un medic pentru o solutie salvatoare. Sau... sa renunti la bustiera.

Răspuns utilizator avertizat
| ValentinMihai78 a răspuns:

Poți proceda precum Simona Halep și să faci o operație de micșorare a sânilor. Purtarea bustierei și forțarea sânilor de a fi presați poate conduce la probleme medicale deosebite, precum noduli, cheag de sânge.

| IceRope a răspuns:

Pielea a devenit mai sensibilă în timp. Infuzia de mușețel ajută mult, prin băi locale.

| Fantaspirit a răspuns:

I-ați bustiere din material 100% cotton și scapi de problema.