| MariaDarina a întrebat:

Eu am un ciclu menstrual neregulat cuprins intre 26-29 zile.Nu stiu cum se calculeaza zilele fertile, mentionez ca ultimul MS l-am avut pe 10 iunie, iar contact neprotejat pe 23-24-25-26-27,m-am luat dupa ceea regula la a 14 a zi, dar stiu ca in cazul meu nu isi are rostul.Mestruatia trebuia sa imi vina pe 7-8 iulie dar nu a mai aparut si suntem in 9.Am facut un test de sarcina pe 7 dar inainte de a face testul am gasit pe slip o scurgere roz-maroniu nu foarte mult,mentionez ca testul l-am facut dupa masa unde bausem si foarte multa apa, mi-a iesit negativ.Nu mi-a intarziat niciodata menstruatia imi venea chiar si mai devreme decat imi calculam.Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tina88 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te protejezi in cazul ciclului neregulat, nu poti preconiza ovulatia. Daca ai avut contact neprotejat 5 zile la rand si daca prin contact neprotejat intelegi ejac**re inauntru atunci ai sanse sa ai bebe. Insa nu e cazul sa te panichezi pentru 2 zile intarziere, chiar tu spui ca este neregulat. Un sfat amical, protejeaza-te ca sa te feresti de "necazuri" nepoftite.

| Asta1569 a răspuns:

Ești gravidă.