Ar trebui sa intrebi alti doi medici dermatologi despre oportunitatea indepartarii alunitelor care deranjeaza---- daca opinia a cel putin doi din cei trei medici este identica, faci precum recomanda acestia.
Poți scăpa de ele: https://www.clinicadermatologie.ro/cartografierea-alunitelor
Eu nu de puține ori le-am ras cu lama în timpul bărbieritului, și nu am nimic.
Întreabă medicul de familie dacă nu cumva la tine ar fi gratuită operația de îndepărtare a alunițelor. Pentru că la tine nu este vorba de estetică, ci de sănătate.
Conteaza ce vrei tu, daca te deranjeaza, nu conteaza ca nu au nimic, le extragi si gata, numai ca te costa vreo 200 cel putin, dar merita, Nu doare deloc o sa coasa locul si nu se observa,
Buna,exista un dermatolog f bun in Brasov, Dr Oanta, care te scapa de ele, prin aplicarea unei solutii, fara dureri... avea cabinet si in fagaras
Faptul că ți s-a zis că nu au absolut nimic nu înseamnă că și așa e, ori pur și simplu aveam părerea asta. Eu am avut o aluniță în zona gâtului și efectiv mi-era frică să las pe cineva s-o atingă. Am fost la "cineva" și mi s-a zis că nu am nimic, dar dacă totuși mă deranjează pot să merg la spital. Și am mers, iar doctorul de acolo mi-a zis că trebuie să o scot. Oricum...
Faptul că te mănâncă nu cred că e neapărat grav, dar dacă te sperie sau deranjează ai putea merge la altcineva, să vezi ce zice un alt doctor.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: