Nu cauta sa vomiti fortat. Foloseste ceaiuri. O zi doar cu ceaiuri si fara mancare ti-ar prinde bine.
Necesita câteva secunde, crede-mă )
Dar eu nu m-aș băga direct pe sare.
Ai putea sa te învârti foarte rapid - fie leșini, fie vomiți.
Lăsând gluma la o parte, ce naiba e greșit cu doctorul asta? Ai făcut analizele? Sau a zis așa, la mișto sa arunci cu voma pe pereți ca-ți trece?
Oricum apa sarata nu curge de la robinet si chiar daca ar curge, ai robinet si in baie, asa ca mergi cu ea in baie
in plus nu ar strica sa fie si putin calduta
Pentru ca e toxica
insa apa calduta si sarata nu e toxica e posibil sa produca voma, si daca nu poate sa isi bage doua degete pe gat, ce poti sa faci, sa il ajuti?
Cuvantul/'CHESTIA" CHIEIE e "cantitati mici"
nevoia/dependenta de sare e un lucru cat se poate de derivat din faptul ca ne tragem din ocean, TOATE CREATURILE DE PE USCAT, FARA NICI O EXCEPTIE... TOATE civilizatiile au au aparut in jurul apei SI A RESURSELOR/EXPLOATARILOR DE SARE, iar acolo unde nu au fost SAREA SE CUMPARA CU ACEEASI GREUTATE IN AUR... cel putin, iar orasele se faceau pe langa "licking grounds" adica acolo unde animalele veneau sa linga sarea
deci NU MA INSEL, nici macar PUTIN, nici macar FOARTE PUTIN!
ar trebui sa cauti un documentar despre sare, despre depenedenta de sare si mai ales ce inseamna daca nu mananci sare DELOC (sare de potasiu) DELOC, ABSOLUT DELOC! (mori, rili, cauta documentar despre soldatii germani pe frontul rusesc in al doilea razboi mondial, care au fost infometati, iar cand au fost hraniti au murit, iar dupa aia s-a dovedit ca au murit pentru ca nu mai aveau sodiu in organism cand au fost hraniti)
N-ar fi mai simplu să iei pauză de la mâncat o zi, de exemplu? OK, te simți rău, dar organismul va decide cum să se curețe de mâncarea care nu i-a plăcut. Și când a trecut faza aia o iei mai ușor, cu mâncăruri simple, cu program regulat de mese etc.
Imaginează-ți stomacul ca o mașină de spălat. Are programul lui, de fapt mult mai complex, cu o grămadă de reacții chimice acolo. După ce pui o cantitate de haine la spălat, nu te pui în timpul programului să tot adaugi haine. La fel cu stomacul: îi dai să mănânce ceva bun, apoi îl lași să-și facă programul. Din păcate, ținem la mașina de spălat mai mult decât la stomac de multe ori.
Sănătate!