| mgtow a întrebat:

eu de dimineata dupa ce fac dus imi fac parul cu gel, apoi ma culc noaptea si cand ma trezesc dimineata am capul ciufulit si pe perna e matreata, ma dispera chestia asta si fac dus din 2 in 2 zile, am mai incercat noaptea sa dau cu apa si sa mi-l sterg cu prosopul dar dimineata tot asa e, gelul e bun Giorgi, cum pot face sa nu ma mai trezesc asa? e naspa rau cu perna de matreata sa o tot scutur pfff.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Gel Giorgi? Esti in Spania sau ai acel gel de acolo? Si eu am primit de la un var cateva geluri printre care si un gel Giorgi, cam face matreata, eu zic ca face matreata din cauza ca este lipicios, te sfatuiesc sa folosesti geluri de par care dau aspect umed si nu folosi mult gel.
Pai iti sugerez sa cauti un gel bun, de calitate, ceea ce am facut si eu, am cautat un gel care sa nu fie lipicios, folosesc ori Garnier care da aspect umed ori Nivea tot cu aspect umed, inainte sa aplic pe par umezesc parul si incerc sa nu folosesc mult gel.
Evita sa folosesti fixativul, pentru ca racoreste firele de par si le deterioreaza, intr-adevar fixeaza parul, dar si produce deteriorarea parului si asa se rup firele sau chiar cad de la radacina(nici gelul de par nu este mai nevinovat dar nu ingheata si nu afecteaza parul atat de tare).

5 răspunsuri:
| DjTeolik a răspuns:

Nu mai folosi gelul de par. Din cauza lui faci matreata
Foloseste un fixativ bun sau o spuma

| Laur_7500 a răspuns:

Indicat este ca de fieacare data sa faci dus si inainte sa te dai cu gel dar si seara inainte sa te culci, si din cauza asta pentru ca nu te speli pe par se formeaza matreata si asta nu este mare lucru numai ca daca nu te speli de cateva ori se va forma anumit strat de matreata la radacina firului de par si dupa cateva acesta va incepea usor usor sa cada.
asa ca ai grija.winking

| zacrazy a răspuns:

Nu stiu daca e neaparat matreata sau "resturi" de la gel. Oricum si eu am aceeasi problema. As incerca o caciula ceva da' crap de cald laughing

| anticocalar101 a răspuns:

Te as sfatui sa te speli de 2 ori pe cap!
Apoi sa te clatesti pana simti ca ti "scartie parul.
Poti folosi ceara de par de la zchwarzkopf Taft dar neaparat ceara, nu gel+ceara ca nu iese nimic bun ca am si eu si nu s multumit! incearca asa! La mine a fc catusi de cat..."

| newbie a răspuns:

Man ia-ti gel Taft Funda? plz