| Mihaelaaaa19 a întrebat:

Eu de felul meu sunt mai plinuta, si mergand mult me jos, urcand scările sus si jos din grasimea de la picioare am facut muschi, si sunt prea mari, si stiu ca din picioare se slabeste super greu, acum si din muschi. Aveti vreo idee cum as putea putin cate putin sa mai scad masa musculara din picioare? Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Dudecrazy95 a răspuns:

Faza este ca nu masa musculara e problema, ci grasimea. Iti recomand sa te inscrii la o sala de fitness si sa iti planifici un regim alimentar pentru chestia asta, ceea ce vrei tu nu obtii peste noapte. Necesita timp si rabdare daca vrei intr-adevar sa faci o schimbare. Depinde acum si de varsta pe care o ai. Daca esti ceva adolescenta pe la 14-15 ani esti norocoasa pentru ca la varsta asta poti sa scapi de kg in plus de 10 ori mai repede decat poate un adult. Problema este ca nu poti sa scapi de grasimea din partea corpului care nu-ti convine tie. Nu este posibil asa ceva! Ori scapi de grasimea de pe tot corpul,ori ramai asa cum esti. Tu trebuie sa slabesti constant cu fiecare parte a corpului (abdomen,picioare,maini ). Nu mai incerca sa cauti tot felul de scurtaturi pe treaba asta,este o singura si unica cale de a da grasimea jos,si aia este sportul si dieta bine organizata. Dar asta nu inseamna sa nu mananci toata ziua nimic decat o jumatate de mar, ba din contra,trebuie sa mananci pentru a-ti ajuta corpul sa slabeasca,dar sa mananci ceea ce trebuie. Trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci. Nu ma intelege gresit,asta inseamna sa faci mult mai mult efort la sala decat mananci acasa. E simplu: nu te alimentezi, nu slabesti. Iti recomand sa te documentezi cum trebuie inainte de a incepe treaba asta, orice porcarie de ceai, pastila, prafuri de pus in mancare iti pot pune sanatatea in pericol si nu merita deloc. Ia orice sursa de informatie ( google, Youtube, etc. ) pentru a sti ce sa faci cand te apuci de slabit. Noroc!

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Mai bine dai grasimioara joswinking aia te face sa fi mai masivawinking nu imi spune ca tu ai numai muschi la picioare big grin
Plus poate e si constructia ta sa fi mai groasa la picioare.

| AnastasiaK a răspuns:

Stai linistita ca n-ai ce masa musculara sa scazi laughing

1. Grasimea NU se transforma in muschi (nu e posibil ca un tip de tesut sa se transforme in altul)

2. Pentru a creste in masa musculara ai nevoie de antrenamente cu greutati, urcatul scarilor nu se pune, mersul pe jos nici atat.

3. Chiar si daca ai avea un antrenament corect pentru masa musculara, fiind fata, ti-ar fi foarte greu sa ajungi sa-ti dezvolti muschii atat de mult incat sa devina prea mari.

Tu chiar crezi ca ai reusit tu mergand pe jos si urcand niste amarate de scari sa obtii niste rezultate pentru care altii muncesc luni la sala? Really?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai mers mult pe jos + urcatul scarilor?

| BlueDark a răspuns:

Nu stiu cum se face ca mereu cei care merg cu masina sunt ca betisoarele iar aialalti care merg pe jos sunt tripli.