Ce ne puteti spune despre efectele secundare ale AC, pot sa fie chiar asa de grave pe cat se aude? Nu ar fi bine sa atragem atentia asupra lor celor care intreaba despre aceste substante?
Iar despre tratamentul cu AC in diferite afectiuni, aici ma refer mai ales la SOP, am citit ca SOP revine odata ce tratamentul este terminat, este adevarat? Atunci are rost tratamentul acesta?
Numai cam 20% din femei fac din nou SOP dupa intreruperea tratamentului, ceea ce inseamna ca tratamentul merita incercat cu varf si indesat.
Anticonceptionalele luate corect, cu supraveghere ginecologica la 4-6 luni, cu analize, la femei fara riscuri familiale, care nu fumeaza si care isi pot controla dieta nu au efecte adverse chiar atat de grave, ba chiar pot avea efecte benefice suplimentare (de exemplu protejeaza de cancerul de ovar). Luate dupa ureche, fara consultatii ginecologice periodice, te pot omori, dar nu e vina lor, ci a femeii care le ia si, pana la urma, isi merita soarta
Iei AC cu prescriptie sau dupa ureche? Si ce stii despre AC, ai citit macar prospectul, sa vezi ce efecte secundare pot avea?
Bună!
NU există o influenţă a alcoolului asupra anticoncepţionalelor.
Oricum, trebuie consumat cu moderaţie, iar în cazul tău a fost vorba DOAR de o cană - deci, NU e nici o problemă.
Toate cele bune.
Nu cred ca are vreo legatura...
Pe scurt, efectul anticonceptionalelor e ca iti face corpul sa creada ca esti deja insarcinata, si astfel impiedica sarcina propriu-zisa. Nu cred ca are vreo conexiune intre una si alta...
Normal k sunt cu prescriptie de la ginecolog, am citi prospectul chiar de 2 ori,insa nu scrie nimic de alcool,de aceea am intrebat aici, eu v-am intrebat cv, nu sa ma critikti pentru faptul ca iau anticonceptionale, nu sunt minora, stai linistit!
ano222 întreabă: