anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu fumez de vreo 6-7 luni cam de vreo 2-3 ori pe saptamana.acum nu mai fuemz. Este adevarat ca daca fumez nu mai imi cresc sanii sau nu ma mai dezvolt? Si acum de exemplu daca eu nu mai fumez incep sa ma dezvolt iar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Dar este foarte adevarat ca iti creste riscul de cancer si ca vei deveni dependent de fumat si ca dupa aceea, daca te vei lasa, vei deveni obez si...etc. Eu m-am lasat si se poate.

| Dee0tzaA a răspuns:

Nu. Tigarile nu dauneaza cu nimic la dezvoltarea ta( cresterea sanilor). In schimb, iti faci plamanii varza, tenul iti va imbatrani mai repede, o tigara=7 minute minus din viata etc...Eu fumez de la 11 ani dar m-am dezvolttat in mod normal(zic eulaughing)

| roby_6848 a răspuns:

Buna! tu pui o intrebare specifica, dar efectul tigarilor nu se face resimtit doar asupra sanilor tai, ci asupra intreg organismului tau, impiedicandu-l sa se dezvolte armonios intrucat nicotina actioneaza asupra organismului fiind toxica, nu numai dand dependenta. funda:d?

| iHaveThePussyiMakeTheRules a răspuns:

Nu prea este adevarat.big grin