anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu imi rod unghiile.si nu stiu cum sa ma opresc. poate imi dati niste sfaturi.cam cat costa un lac de unghii amar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sunrise_6829 a răspuns:

Date cu ardei iute pe unghii,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

50 lei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti dau eu un sfat : bagati mainile in chilli sau ardei iute. adij in sucul dela acestea.

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Eu aveam aceeasi problema pina cand...mama mia cumparat un lac amar de 20 lei(din farmacie)
mi-laam dat crezind cae un lac transparent dar a 2 zi surpruiza! era amar de atunci u mi le rod din potriva le am ft lungi si fac multe modele

| dodat a răspuns:

De asta trebuie sa te dezobisnuiesti singur/ica, din ce cauza iti rozi ungiile, stres, plictiseala? gaseste cauza si apoi gaseste solutii pentru ea

| NexT_5991 a răspuns:

Cel mai urat lucru sa iti rozi unghiile, mie mi se face scarba cand vad asa ceva, imi vine sa vomit, fate pe unghi cu ardei iute!