| Plesaricarda27 a întrebat:

Eu înainte ma taiam cu lama. Când părinți mei au aflat am fost întrebată de ce am făcut asta eu le-am răspuns ca nu știu dar răspunsul e altul. Răspunsul era : eu m-am tăiat pentru ca am o obsesie pentru sânge. Îmi place foarte mult si nu știu cum sa scap de aceasta obsesie. Ce sa fac? Dacă vreți sa Răspundeți la misto mai bine lăsați.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kogaion a răspuns:

Ai o obsesie cam ciudata sincer, dar daca iti place asa mult sangele, macar nu mai face experimente pe tine, poti Doamne fereste, sa te dai mai nasol si pana sa strigi ajutor lesini si te vor gasi ai tai intr-o balta de sange, incearca sa mergi la un psiholog si sa-i spuis asta, te va ajuta. (Si nu confunda psiholohul cu psihiatrul, sunt 2 meserii cu scopuri complet diferite desi foarte multi spun ca sunt aceleasi)

1 răspuns:
| CuriousStuff a răspuns:

Dai la medicina si te faci medic la medicina legala sau anatomopatologie sa faci autopsii daca iti place asa de mult sangele.