| Stefan2111 a întrebat:

Eu joc fotbal si de cateva saptamani in coace cand sunt pe teren alergand sau lovind mingea simt o durere incomoda la nivelul inghinaliilor. Am incercar sa tin compresa cu ghetaza dar tot degeaba. astept sfaturile voastre mersi >anticipat.big grinbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| andreii2 a răspuns:

Ai probleme la muschii inghinali.
Incearca sa faci exercitii de incalzire cateva minute inainte sa incepi.De ce crezi ca fotbalistii fac incalzire inainte de meci sau un antrenament mai dificil? Pentru a evita sa se accidenteze.
Eu ultima data am avut probleme duminica la un meci, in aceeasi zona.Nu muteam ridica piciorul.straight face.
E buna si gheata dar nu iti trece imediat. Cel mai indicat e sa faci incalzirea si sa nu te fortezi inutilwinking. Iti spun aceste lucruri pentru ca sunt in domeniul asta :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am ceva asemanator. mi s-a spus sa folosesc unguent antiinflamator si ceva tablete tot cu efect calmant si repaus fizic.cred ca i se spune entezita.cauta pe net dar mai bine un dr.

Răspuns utilizator avertizat