| Manfred a întrebat:

Eu ma spal pe dinti de vreo 4 ori pe zi(dimineata, inainte si dupa masa, la pranz si seara) e ceva rau in asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LovePartyStephany a răspuns:

Nu! Este foarte bine ca ai atata grija de igiena dentara! BRAVO TIE! :* Daca vrei funda please!

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este foarte bine pentru sanatatea dintilor. Igiena orala implica spalatul pe dinti si folosirea atei dentare cu regularitate, vizite la medicul stomatolog pentru controale de rutina, curatarea dintilor si o alimentatie optima pentru sanatatea cavitatii bucale.

| Alyra a răspuns:

Felicitări! Nu toată lumea reuşeşte o asemenea performanţă ca tine. E foarte bine ceea ce faci. Ţine-o tot aşa.

| MMihai a răspuns:

De 4 ori cred că este, cam des.

| Bellatris a răspuns:

Indicat este de 3 ori, dar nu cred ca iti dauneaza.

| xDxoxo a răspuns:

Iti poti strica dantura... si mai ales daca ai sangerari, recomandat e sa te speli de 2 oriwinking

| lily_2477 a răspuns:

Am invatat la chimie ca pasta de dinti si apa contin flour, daca te speli de prea multe ori cred ca dintii ar avea putin de suferit. Cel mai bine este sa faci asa cum iti spune medicul dentist.

| lily_2477 a răspuns:

Stefy dar tu citi ani ai?