anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu am un ciclu regulat dar de fel imi intarzie o zis 2 maxim 4 zile. Teoretic stopul trebuie sa imi vina pe data de 20. am avut niste scurjerii pe data aia si apoi nimic iar azi la fel dar foarte putin.Dar va mai zic ca m-am culcat cu un baiat pe data de 8 dar a folosit prezervativ si nu s-a rupt nu numic.E vorba de o sarcina cumva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

De sarcina nu cred ca e vorba daca te-ai protejat, ai ciclu neregulat, stai linistita ca iti va veni

| MaslinutaAmara a răspuns:

Nu te speria, nu e vorba de nicio sarcina. Daca ati folosit prezervativ si chiar ati avut grija nu se va intampla nimic.
In mod normal ciclul apare o data la 24 sau 28 de zile. Nu trebuie sa apara pe aceeasi data in fiecare luna.
Ai rabdare si nu te speria. Va fi bine.
Ar fi bine sa faci totusi un test de sarcina, ca sa scapi de orice grija.

| Pisicuta1998 a răspuns:

Nu prea are cum.Stai linistita poate ai racit la burtica sau ceva.