| Primeop a întrebat:

Eu practic basket de 6 ani. Acum doi ani am avut o fisura la glezna stanga. Am crezut ca era doar o simpla entorsa si n-am pus piciorul in ghips. Am stat doua luni si am reinceput antrenamentele. De atunci(2012) am avut dureri ce cresteau si scadeau in intensitate. Vara asta in iunie(2014) durerea a fost prea mare si am oprit activitatea sportiva. Pana acum(ianuarie 2015) n-am simtit nici-o imbunatatire si tot am dureri chiar daca nu mai fac antrenamentele. Am facut fizioterapie dar n-a avut nici un efect. Doctorii zic ca am impingement si ca am nevoie de artroscopie.Credeti ca operatia este singura modalitate de vindecare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crbogdan a răspuns:

Din pacate operatia ar fi singura modalitate daca dupa atata timp inca te doare. dar si dupa operatie o sa mai ai momente cand te mai doare nu scapi usor de acea durere. iti doresc vindecare grabnica salut

1 răspuns:
| cristianoronaldo777 a răspuns:

Daca doctorii au zis asta inseamna ca asta e singura modalitate crying