| LolaLolyLily a întrebat:

Buna ^^ Eu sunt alergica la muscaturile de tantar, iar ieri m-a muscat unul mai sus de calcai,(nu in talpa). Astazi am abservat ca s-a umflat. Ma mananca rau de tot, e rosu si putin invinetit. Simt ca e foarte calda zona respectiva, asta inseamna ca s-a infectat? Stiti vreun remediu rapid? Daca nu scap repede medicul de familie imi va da antibiotice si mi-e frica ca imi vor afecta stomacul. Va rog sa ma ajutati cine poate! Multumesc mult anticipat! >big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poti sta linistita, am patit-o si eu, m-a muscat de mana odata, mi s-a umflat si mie rau, dar mi-a trecut de la sine, fara nicio problema! Inca ceva:incearca sa nu te mai scarpini! Prin scarpinatura, se inflameaza mai rau+ca simti un disconfort accentuat!
Sper sa se vindece si la tine asa de la sine, fara a fii nevoita sa iei afurisitele de antibiotice!
Te pup!

| Bea10 a răspuns:

Hey! Nu cred ca s-a infectat! Cand inca o data te ciupesteatunci pune o rosie pe ciupitura ca miaza sa atinga ciupitura nu o sa se umfle. Acum ar trebiu sa iei medicamentul Claritine. happy

| LolaLolyLily explică:

Va multumesc foarte mult! ^^ >big grin