| zooooza a întrebat:

Eu sunt rosie in obraji tot timpul.Trebuie sa va spun ca sunt ceva mai plinuta. Oare sa fie asta cauza?

Dar am o colega in clasa care este mult mai plinuta decat mine iar ea nu este rosie tot timpul. Ea se inroseste cand face efort.
Iar eu... v-am zis...tot timpul.

De ce credeti ca se intampla lucrul asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Freaky a răspuns:

Dar este foarte frumos! Asa este tenul tau,, mai rosiatic. De exemplu am un coleg care este rosu de cand il stiu (de 9 ani). Cat mi'ar placea sa fiu asa. cateodata ma ud pe fata si ma scarpin ca sa ma inrosesc laughing) big grin

nu ai nimic! calm down

Apr : iti dai seama, atunci cand o sa te emotionezi, nu te mai inrosesti!

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...ar putea sa aiba legatura cu circulatia!
oamenii se inrosesc la fata de obicei doar la efort! daca esti rosie mereu, ar putea sa fie un semn ca inima ta are probleme!

sau esti indragostita big grin

| FriendlyGirl a răspuns:

Daca e din nastere, asa esti. Cunosc o fata care are pete pe toata fata si asa e din nastere. Nu conteaza greutatea.

| Bogdana_7092 a răspuns:

Buna Luiza. Cam aceeasi problema o am si eu numai ca eu nu sunt rosie chiar tot timpul, ma inrosesc cand ma emotionez sau sunt nervoasa, obosita dupa efort, etc insa nu vad in acest lucru o problema. Cunosc fete care ar vrea putin din roseata mea de obrazi. Poate ar trebui sa consulti un medic sau nu stiu o pudra de fata mai deschisa decat tenul tau ti-ar fi de folos. Nu fi suparata, decat sa fi palida tot timpul mai bine rosie si draguta.:*. pupici si ai grija de tine>big grin

| jan33tt a răspuns:

Ai probleme cu tensiunea.renunta la dulciuri.