| denisa0906 a întrebat:

Buna,happy exista ceva ce poate indeparta piatra de pe dinti? am putina piatra dinaia probabil mi se face de la apa dura... cu ce o pot inlatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Mergi la un cabinet stomatologic care va rezolva aceasta problema, existand metode moderne de indepartare a pietrei de pe dinti.

luciana
| luciana a răspuns:

Pentru detartraj, apeleaza la medicul stomatolog, acesta fiind in masura a inlatura in totalitate, piatra depusa si a obtine efectul scontat. Cafeaua si tigara, sunt mijloace de ingalbenire a dintilor... Lucien.

auran
| auran a răspuns:

Te rezolva stomatologul...este mai sigur.

| turist a răspuns:

De piatra scapi cu ajutorul stomatologului! Si o precizare: piatra de pe dinti nu ti se face din cauza apei!

| rastafari_2977 a răspuns:

Mai demult cand nu era pasta de dinti sau era rara oamenii se spalau pe dinti cu sare de mare, probabil te va ajuta, inalbeste dintii, etc, cumpara ti pasta de dinti anti tartrum se mai poate cu bicarbonat, ori mergi la dentist si te rezolva el probabil printr un detratraj.

| rastafari_2977 a răspuns:

Detatraj*sorry

| rodyana_6729 a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu si sare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista... exista dentistulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detartraj, periaj. La mine nu-i de la apa dura, ci de la tutun si cafele. Chiar azi m-am programat, dar nu rezista mult. Of, of.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci detartraj...la medicul dentist! o sa te simti minunat apoi!

Întrebări similare