| GhostBehindTheDoor a întrebat:

Exista pastile pentru intarzierea ciclului? Daca da cum se cheama si cum se iau? Pot lua si fetele de 13-14 ani? Au efecte adverse ca ingrasarea sau sa nu mai vina regulat? Ati luat si voi? Ce parere aveti? DAU FUNDA! Vreau cat mai repede un raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Vitamina K intarzia aparitia menstruatiei, dar nu iti recomand sa iei nimic. Eu as da orice sa imi vina la timp, nici de cum sa o intarzii.
Lasa natura sa isi urmeze cursul, nu iti organismul peste cap.

Multa bafta!

| Unicucebeea a răspuns:

Era o pastila thinking Daca imi aduc aminte revin, dar intreaba direct la farmacie happy

| AikkoxD a răspuns:

Anticoncepţionale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intarzierea sau reglarea? De ce ai vrea sa-ti intarzie?! Mergi la mare si exact atunci te apuca? Pentru R.E.G.L.A.R.E. iti recomand tinctura de cretisoara pe care poti sa o cumperi cu max 10 lei din farmacie, in fiecare zi dimineata si seara*pana o consumi tot din sticla* o lingurita din aia amestecata cu 100ml de apa. Este foarte bun, mie cretisoara mi-a reglat-o si e 100% naturala happy are un gust de planta medicinala putin acrisoara dar e okey.

| DieBitch a răspuns:

NU EXISTĂ AȘA CEVA!
Nu poate să-ți controleze ție asta. organismul decide când, cum.ce de ce!

| olivikkka a răspuns:

Nu inteleg pentru ce iti trbuiesc mii de fete fac tratamente indelungate pentru ca au probleme cu ciclul ear tu vrei sa ti le faci singura