| DanielaElleena a întrebat:

Buna fac 13 ani peste 2 luni si ma doare capul si cand pun mana pe frunte ma doare si tusesc puteti sa imi spuneti ce am sau poate sunteti medici sau poate din propria experienta ca vreau sa merg maine la doctor s-ar putea sa am sinuzita? dau funda plzzzz...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Vichtory a răspuns:

Cel mai sigur e ca ai racit.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Da se poate asta dar poate fi si rubeola(pojarul mic) km am si eu si eu am simptomele astea sau sa ai varicela.cel mai bine ar sa mergi la medic

| DanielaElleena explică (pentru Georgyyyyyyy):

Am avut varicela

| Georgyyyyyyy a răspuns (pentru DanielaElleena):

Inseamna ca ai probleme cu sinuzita da mai bine mergi maine la doctor pentru a-ti da un medicament.insanatosire grabnica!"*

| Belly a răspuns:

Da s-ar putea sa ai sinuzita pentru ca asa ma mai doare si pe mine cand racesc happy

| DanielaElleena explică (pentru Belly):

Tu ce iei ca sa iti treaca? aa si cateoada parca am un miros asa dar nu rat asa ca o infectie sti...

| Belly a răspuns:

Mie mi-a trecut happy raspundeti va rog la intrebarea care am pus-o mai-nainte va rog am nevoie de ajutor!