anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Fac sport de 3 zile si mereu dupa ce fac nu ma simt rau.
Am o ameteala. si ma simt obosita.
Tin sa precizez ca sunt si putin ....sau mai mult ..anemica si imi curge sange din nas foarte des(de vreo 2-3 ori pe ZI)
Trebuie neaparat sa merg la medic, maine sau in alta zi dar pana atunci spuneti-mi daca trebuie sa mai continui sa fac sport si oboseala si ameteala dupa ce fac sport se datoreaza anemiei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa iti curga sange din nas de doua-trei ore pe zi? Menstruatie mai ai? Mai traiesti? Tare ma tem sa nu ai ceva grav. Nu vreau sa te sperii, dar trebuia sa fugi la medic de mult.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

2-3 ori pe zi NU 2-3 ORE dar tin sa precizez ca imi curge putin sange

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai da, doua trei ori. Nu m-am gandit la ore. Poate ai o nara mai sensibila, si eu am una. Si daca ma lovesc putin, imediat incepe sa curga.

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Da.Pana mergi la medic si ti se spune ce ai, ai face bine sa te opresti.Nu stim niciodata ce ese poate intampla din cauza anemiei.Si eu eram asa, deci nu inteleg cumde mai poti face sport. Daca nu vrei sa cazi pe strada din cauza efortului, opreste-te si cere sfatul medicului si in legatura cu sportul.El iti va spune si ce ai putea face si ce nu ar fi indicat sa faci. Sper sa te faci bine.Ai grija de tine:*