anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faza e ca nu prea m-am mai spalat asa mult pe dinti de vreo ceva ani iar acum sunt foarte foarte galbeni.
Acum am inceput din nou sa ma spal zilnic, chiar de 3 ori pe zi. Folosesc si bicarbonat odata la 3 zile.
Cam cat dureaza sa se albeasca? Cate luni mai exact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fara o vizita la dentist si o inalbire profesionista nu prea ai sa vezi rezultate

| WhiteLife a răspuns:

Spala-te de 3 ori pe zi asa cum trebuie si cu o pasta buna, nu folosi alte substante sa iti strici smaltul. O periuta electrica ajuta foarte mult. Si chiar daca te speli asa, rezultatele nu vor aparea intr-o luna-doua.

| anonim_4396 explică (pentru WhiteLife):

Da, bun stiu si eu asta. Dar ma intereseaza cam CAT DUREAZA?
Intr-un an se albesc?

| WhiteLife a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am incercat. Si cu siguranta dupa un timp te vei lenevi si te vei spala mai rar, oricat de mult ai tine la dinti. Cred ca totusi un an e destul, poate chiar 10 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi covine si o nuanta mai alb-galbuie doar sa nu mai fie chiar asa de galbeni cum sunt in prezent.