Mananca multe salate, legume si fructe, carne de pui, curcan, fara piele fiarta sau gratar, lactate degresate, peste fiert sau gratar incearca sa reduci din paine, consuma cereale integrale, apa plata cu lamaie ...si multa miscare. Eu am slabit in cinci luni sapte kg., problema mea e ca nu pot sa fac miscare prea multa (am gonartroza, am facut infiltratii...).
Branzeturile nu ingrasa si eu tyn regim de 1 an sufar de ulcer si mananc branzeturi carne fioarta gratar fructe nu beau sucur acidulate deci nu ingrasa
Branza nu ingrasa! bineinteles, daca mananci o bucatica de branza 1 data/zi.nu se intampla nimic! Daca vrei sa bei lapte, bea lapte degresat, nefiert!
Incearca sa mananci multe fructe...in loc de mancarea traditionala cu mult ulei, de la pranz, mananca o supa de pui, facuta cu putin ulei, nu in cantitatile normale, apoi mananca 3-4 fructe!
Bea cam 2l de apa plata pe zi, daca reusesti, daca nu cam 1 pahar de apa plata dupa fiecare masa!
In loc sa mergi cu masina, autobuzul, tramvaiul...mergi pe jos!
Daca simti nevoia sa bei un suc, inlocuieste-l cu apa plata, cu lamaie si zahar! sau cu sucul natural de fructe, pe care trebuie sa-l faci tu in casa...nu bea nici un suc " natural" dupa piata!
Bafta!
Depinde cat de grasa este.branza este recomandata, mai ales ca are foarte mult calciu. dar sa nu fie grasa.carnea de pui fara piele sau de peste, sunt indicate, pentru ca au putine calorii.nu poti compara o bucata de branza feta, care are si 40%grasime cu o bucata de branza degresata, care ajunge la 1% grasime sau chiar si la 0% grasime.laptele trebuie sa fie degresat, cel de vaca este foarte gras si indigest.mananca produse lactate fermentate sisi degresate.carne de pui, de curcan, de vita, peste la gratar sau rasol.