| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna fetele daca ma puteti ajuta cu cate un sfat de cateva zile am inceput un regim adica evitand prajelile dulciurile sucurile grasimile acestea scumpelor am auzit ca si carnea fiarta este buna dar sunt curioasa altii zic ca branzeturile ingrasa altii ca nu sincer ca orice om ai mai manca o bucatica de branza sau o canuta de lapte voi ce stitii? va multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Seara poti manca branza scoapta de vaci (branza dulce) cu un paharel de iaurt si eventual o rondea de orez expandat. Vad ca ai intrebat fetele, dar... Am tinut si eu asa regim si a dat rezultate.
Spor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca poti sa mananci branza de vaci(asta pe unii ii constipa), sau branza Fagaras(branza de vaci cu smantana-care cam ingrasa).
Poti sa iti cumperi lapte(dar nu chiar in fiecare zi) cu cel mai mic procent de grasime.Totusi cere si sfatul unui medic. O poti face si online, pe www.sfatulmedicului.ro.Numai ca e mai buna o "consultatie directa".