| d3utzsa a întrebat:

Buna fetele:*

deci mi se incurca groaznic parul pe la spate si pe dedesubt...trag de el mereu ori cu mana ori cu peria si mi se rup o gramada fire de parcrying

il am foarte ars pe la varfuri si cred ca din aceasta cauza se s incurca si cade forte multe firesad

nu reau sa ma tund ca abia mi-a crescut apropae de mijloccrying

daca folosesc ulei de ricin se va reface varfurile?
sau trebuie sa ma tund neeparat?
am inceput sa folosesc ulei de ricin si nu vad nici o schimbare
da folosesc abia de 2 saptamana:d

stie cineva vrreo masca ceva pentru regenerare ca sa nu ma tund?big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| EricaxD a răspuns:

Si eu am fost asa si mi-am tuns putin din varfuri si a trecut big grin

| d3utzsa explică:

Scuze pentru cum am scris dar m-am km grabitbig grin

sper sa intelegetibig grin:X

| VadSuneteAudCulori a răspuns:

Pai tunde-ti doar varfurile, dar nu mult... daca il tunzi se zice ca iti creste mai repede...folosesti placa? daca da de aia ti asa paru.succes

| Teodorattt a răspuns:

Cel imi bine ar fi sa te tunzi la varfuri si daca folos placa nu mai trebuie a folos sau altceva care iti arde parul si ar fi bine sa iei de la farmacie un tratament pentru par

| lolas23 a răspuns:

Pai iti iei din varfuri putin si iti va creste mult mai usor si daca il ai des dutela frizer sa tzil fileze si asa iti pastrezi lungimea parului...winkingfunda?

| NickiMinaj a răspuns:

Nici eu nu ma indur sa-mi tai varfurile fix cand ar trebui laughing Daca ai trecut de 4-5 luni, taie-le urgent! Uleiul de ricin ar trebui sa ajute. Vezi sa nu ai lipsa de calciu/anemie.