Bună.
Aceea secreție este leucoree (în termen medical) și poale albe (în termen popular). Este fiziologică, deci absolut normală.
Ceaiul de crețișoară este cunoscută ca drept mantia doamnei pentru efectul benefic asupra reglării menstrei deoarece este un stimulent hormonal natural.
1-2 căni pe zi îndulcit cu miere.
Este o dereglare hormonală care trebuie echilibrată.
Sănătate.
Pa, pa.
Nu ai ce sa faci. Toate astea sunt normale. E greu de spus daca it va veni menstruatia regulat, poate da, poate nu. Oricum, in timp se va regla.
Singurul lucru pe care poti sa il faci este sa te duci la ginecolog. Acea scurgere alba este normala, anormal este faptul ca ti-a venit doar de 2 ori la un interval de un an. Sanatate!
pa, pa.
O data la un an nu e normal, e prea mare distanta, cealalta problema e normala. consulta un ginecolog si vorbeste cu mama ta.
Chestia aia alba se cheama secretie.consulta un ginecolog si in cel mia rau caz un endocrinolog s-ar putea sa ai probleme cu hormoni poate niste chisturi.nu dispera eu am avut problema asta 2 ani.fi atenta ce medicamente iti da si ce injectii.sar putea sa t ingrasi fff mult.eu asa am patit.succes