| adelaionela26 a întrebat:

fetelor ajutati-ma si pe mine luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 22 si luna asta pe 5 diferenta cam de 2 saptamani. oare ce se intampla? Sunt speriata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

N-ar strica sa faci un consult ginecologic, mai ales daca suspectezi "o raceala". Problemele ovarelor si trompelor din tinerete pot avea repercursiuni mai tarziu.( infertilitate)

| adelaionela26 explică (pentru Abh):

Multumesc de sfat!

| Deea a răspuns:

Poate ai o raceala la ovare. in mare, nu e nimic grav, si noi nu te putem sfatui pentru ca nu stim mai nimic despre tine. Spune-i mamei tale, nu te feri de ea, pentru ca e cea mai in masura sa te ajute.

| adelaionela26 explică (pentru Deea):

Am vorbit cu mama si mi-a spus la fel ca tine ca poate fi o raceala.Multumesc de raspuns

| deLicious_5090 a răspuns:

Nu stiu ciclu nu e regula ii trebuie vreo 2 ani sa se reguleze...consulteazza si tu un medic intreba de astia mai mari

| adelaionela26 explică (pentru deLicious_5090):

Am mai mult de 2 ani.multumesc de raspuns