Cauterizarea este arderea electrica a colului uterin in cazul tau, care se face bineteles cu anestezie, nu doare si se face local, in 5-10 minute.
Infectia cu HPV netratata duce la rani pe colul uterin de diverse frotiuri, pentru ca evolueaza daca nu este trata si in final la cancer de col uterin.
Daca rana ta de pe colul uterin este deja urata, mergi urgent la medic sa ti se faca cauterizare sau amputarea colului uterin (adica taieerea lui), pana rana nu continua sa mance din colul uterin si va fi prea tarziu. De la sine, rana nu trece si nu se vindeca, cu cat astepti sa pice ceva din cer, cu atat trece timpul si se inrautateste situatia.
Negii genitali si rana pe colul uterin sunt produse de boli cu transmitere sexuala.
Daca esti speriata destul de tare, fugi urgent la medic ca nu se vindeca singura problema ta, dimpotriva evolueaza spre rau.
Cu ranile alea nu e de joaca. Din frica de o amarata de cauterizare (ti-a explicat Gretta in ce consta) poate te alegi cu un cancer de colon. Fugi inapoi la medic si fa ce o sa-ti recomande, pentru ca asta e o afectiune minora dar care se poate agrava extrem, extrem de urat daca nu o tratezi.
Nu e nimic ca ai luat augumentin, desi ce e periculos acolo e un virus si antibioticul trece drept pe langa virusul ala fara sa-i faca nimic.
Mergi la medic si rezolva problema asta cat inca e una mica.
Multa sanatate.
Am sa merg joi, m-am speriat foarte rau avand in vedere ca dupa contact imi curge sange ca si cum as avea menstruatie. Sper sa fie totul ok
anoooonimm77 întreabă: