| ella4k a întrebat:

Buna fetelor am o intrebare,pe momente am febra,sunt nervoasa ma deranjeaza mai tot, dureri de cap ce poate fi asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Poate fi o gripa sau viroza! ia un algocalmin, scade brusc febra, ceai caldut cu miere de albine, sucuri multe din fructe proaspete, sucul stors de la o portocala sau lamaie cu 2 lingurite de miere-conbinatie care contine vit C -este un agent f. puternic antiinfectios.Repaus la pat.
Daca apar complicatii mergi la medic!

| Cislariu_Iulian_1992 a răspuns:

Din cate descrii tu, sunt simptome des intalnite in randul femeilor tinere din Romania. Datorita stresului cotidian cumulat cu factori externi(poluare, substantele nocive din alimente)si un stil de viata nesanatos sunt sanse mari sa fi dezvoltat un adenocarcinom cunoscut si sub numele de Celullitus Penfigus Vulgaris. Sfatul meu este sa consulti un medic chirurg oncolog.In prealabil iti recomand sa-ti faci o ortopan tomografie pentru a diagnostica mai usor afectiunea ta.Multa sanatate.

Dr.Primar Florin Zaljian

| Lynna a răspuns:

Este vorba de stres.