| LENA_9665 a întrebat:

Buna fetelor! am o mica problema:din august anul trecut ma confrunt cu o amenoree pacatoasacryingcauzele sunt bineinteles efortul intens(tenis de performanta 2 saptamana incontinuu aprox 4 ore) si slabirea mea in decursul a 2 luni si ceva de aprox 4 kgsaddin august niciun semn de menstruatie. dupa mai multe luni m-am decis sa merg la doctor si mi-a prescris duphaston 3 pe zi timp de 3 zile rezultatul fiind 0. apoi am incercat un tratament naturist format din seminte de marar, lemn dulce si chimen date prin rasnita si tinuta compozitia aceea cateva minute sub limba..tratamentul acesta l-am tinut 2 saptamani dar acelasi rezultat negativ.din pacate slabirea mea mi-a afectat si muschii iar sanii au scazut si ei.toate circumferintele modificate...intre timp eu am ajuns la o greutate normala pentru inaltimea mea 1.68 si aprox 54 de kg (varsta 16 ani). sunt extrem de ingrijorata pentru ca totusi e o perioada lunga si nu se iveste nici cel mai mic semn sadtoti medici prescriu hormoni dar mie sincer, mi-e frica sa iaubig grin. stiti cumva alte tratamente naturiste? va rog mult., funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LENA_9665 explică:

Imi cer scuze daca sunt mici greseli de ortografie...m-am grabitbig grin

| pavdany92 a răspuns:

Scuze pentru interventie chiar daca e pentru fete intrebarea, daca faci efort mai mare e normal sa slabesti, ca sa iti mentii greutatea iti trebuie mai multi carbohidrati pentru ca atunci cand faci efort acestia sa poate fi consumati de catre corp si nu sa se consume singur ceea ce duce la slabire, cat despre tratamente naturiste sincer eu unul nu cred in ele (mai bine stie bunica dinatea) iar hormoni nu o sa te ajute la asta din cate stiu eu (corectati-ma daca gresesc va rog) incearca sa iti modifici putin dieta alimentara

| LENA_9665 explică:

Merci oricumbig grin dieta e modificata de ceva vreme...

| marut a răspuns:

Imi poti zice daca ai rezolvat problema si cum?